Over EasyTechGuides

Welkom op EasyTechGuides.

EasyTechGuides is een website met tips en tutorials voor allerlei tech-gerelateerde onderwerpen zoals computer en internet gebruik, smartphones en apps, gaming (Computerspellen), downloaden, bewerken en converteren van video's, branden, rippen en kopiëren van CD's en DVD's, social media, en nog veel meer.

Ik begon EasyTechGuides in December 2014 omdat ik het leuk vind om nuttige tutorials te maken die mensen kan helpen en omdat ik werd geïnspireerd door websites als HowToGeek, WikiHow, eHow, en LifeHacker.

Ik werk altijd hard om deze site te verbeteren en de tutorials op deze site up-to-date te houden.

Ik krijg de ideeën voor mijn onderwerpen van mijn eigen persoonlijke ervaringen, mijn vrienden en familie, forums en soms krijg ik vragen van mijn bezoekers.

Ik doe alles in mijn eentje. Ik heb deze site ontwikkeld en ontworpen en ik maak alle tips, recensies en tutorials op deze site.

Ik maak alleen beoordelingen over producten (software) die ik zelf gebruik. Als ik het product niet goed vindt, dan wordt het ook niet op deze site gedeeld.

Ik werk hard aan deze site, dus sta ik het niet toe dat andere mensen mijn inhoud (tips, recensies en tutorials) kopiëren, dupliceren en publiceren op hun website, blog of forum.